Irodai alkalmazások

Irodai alkalmazások

Közösen szerkesztheti az Office-fájlokat bárkivel, bárhol, valós időben – ráadásul ingyen. Hozzon létre, tároljon és osszon meg dokumentumokat, számolótáblákat, bemutatókat és jegyzetfüzeteket online! Dolgozzon együtt másokkal, egyszerűen!


sharepoint-3

Hozzáférés több eszközön

A letelepíthető Office csomag (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook) minden vállalkozás, vállalat életében nélkülözhetetlen szerepet játszik. A Microsoft új üzleti stratégiájának köszönhetően most már nemcsak PC-re és Mac rendszerű számítógépekre, hanem táblagépekre, okostelefonokra is letölthető az Office. Ráadásul minden platformon ugyanazt a hamisítatlan Office élményt nyújtja a szolgáltatás! Lenyűgöző megjelenésű dokumentumokat készíthet a már ismert és bevált, teljes értékű Office-alkalmazásokkal, mentheti azokat a felhőbe, majd csapatával valós időben szerkeszthetik azokat, és közösen dolgozhatnak rajtuk az Office Online használatával.


Előnyök 1

A szolgáltatás nem géphez, hanem felhasználóhoz kötött. Vagyis ha tönkremegy egy eszköz, akkor szemben a dobozos Office-szal nem kell újra megvásárolni a szolgáltatást, csak inaktiválni kell a régi eszközön és aktiválni egy újon.

sharepoint-4

sharepoint-5

Előnyök 2

Az Office 365 csomagokhoz járó Office-nak mindig a legújabb és legfrissebb verzióját használhatják a felhasználók, melyek mind növelik a munkatársak hatékonyságát! Egy felhasználó pedig akár 5 eszközre is telepítheti a megvásárolt szolgáltatást!


Előnyök 3

Munkatársaival egyszerre szerkesztheti a dokumentumokat és valós időben követheti, hogy milyen változásokat hajtanak végre a többiek. A programokba beépülő Skype for Business chat szolgáltatáson keresztül pedig egyeztethetik a változtatásokat.

sharepoint-4

sharepoint-5

Előnyök 4

Az elkészült dokumentumokat egyből mentheti a felhőbe, így minden munkatársa számára elérhetőek lesznek, bármilyen eszközt is használjanak. A fájl tulajdonosa pedig tetszés szerint oszthat ki módosítási vagy olvasási jogosultságokat a többieknek.

További Office 365 szolgáltatások

Levelezés

levelezes_ikon

Portál

sharepoint

Csevegés

lynk_ikon

Tárhely

onedrive-ikon

Közösségi hálózat

yammer_ikon

Office 365 bevezetés

bevezetes_ikon

Akik minket választottak

  • Neckermann Utazás
  • Intertoll Europe
  • Ferring Magyarország
  • Grube Kft.
  • Consultatio Gazdasági és Adóügyi Tanácsadó Kft
  • INOTAL Aluminiumfeldolgozó Zrt.