azure-banner1

Vegye kezébe az irányítást!

Az Azure a Microsoft bérelhető infrastruktúra és platform szolgáltatása. Az infrastruktúraszolgáltatás azt jelenti, hogy a felhő technológia segítségével ön saját kiszolgáló gépek üzembeállítása nélkül hozzájuthat azoknak teljesítményéhez és biztonságához. Platform szolgáltatás igénybevétele esetén még az alapvető szolgáltatások – mint a web és adatbázis – fenntartásának gondja sem terheli önt többé.

Gyorsítsa fel az indulást!

Mindezt olyan könnyen és rugalmasan érheti el, hogy ami korábban hetek munkájába került a tervezéstől, méretezéstől, az eszközök és programok beszerzésétől, az üzembe helyezésen és telepítéseken át, azt most 5-10 perc alatt elérhetővé teheti.

Ne költsön többet a szükségesnél!

Az igénybevett szolgáltatásokat ki-be kapcsolgathatja, létrehozhatja, és törölheti az éppen aktuális igényének megfelelően. Miért jó ez? Mert csak az a kapacitás kerül pénzébe, amit és amennyit ténylegesen felhasznál.
azure-pic2

Kövesse rugalmasan az igényeket!

A gépek és szolgáltatások teljesítményét, kapacitását néhány kattintással, vagy akár automatizáltan is változtathatja. Így elérheti, hogy a szolgáltatások a terheléstől függetlenül, mindig megfelelő sebességgel működjenek anélkül, hogy a terheletlen időszakokban fölösleges kapacitásokért fizetne.
azure-pic1

Kapcsolja meglévő rendszeréhez!

Az Azure egyedülálló könnyedséggel illeszthető a meglévő vállalati rendszerekhez, így hatékonnyá és gazdaságossá válik az adattárolás, a biztonsági mentés és a helyreállítás. Emellett egyszerűen készíthet alkalmazásokat a helyi telepítésűektől a felhőbeliekig terjedően.

Használja ki a sokszínű lehetőségeket!

Az Azure bármely operációs rendszert, nyelvet, eszközt és keretrendszert támogat – a Windowstól a Linuxig, az SQL Servertől és Oracle-ig, a C#-tól a Javáig. A Windows és a Linux környezet legjavát teszi keze ügyében elérhetővé, így minden eszközön működő remek alkalmazásokat és szolgáltatásokat hozhat létre.

Használja Active Directory fiókját mindenhol!

Az Azure Active Directory segítségével szinkronban tarthatja címtárait, így egyszeri bejelentkezéssel használhatja az Azure, az Office 365, a Salesforce, a DocuSign, a Google Apps, a Box, a Dropbox és sok száz egyéb alkalmazás előnyeit.

Aludjon nyugodtan!

Az Azure mindig működőképes és soha sem kapcsol ki.
99,95%-os SLA szerinti rendelkezésre állást, nonstop műszaki támogatást és 24 órás folyamatos állapotfigyelést kínál. Ugyanazt a nagyvállalati tesztelésen átesett platformot használja, amelyen a Skype, az Office 365, a Bing és az Xbox működik.
Ez az oka, hogy a Fortune 500-as cégek 57%-a már Azure-t használ.
azure-pic3

Kiemelt Windows Azure szolgáltatások

Jelentkezés a konzultációra

Az űrlap kitöltésével jelentkezhet Office 365 vagy Microsoft Azure ingyenes, prémium konzultációnkra.
Kollégánk egy munkanapon belül megkeresi Önt a személyes találkozó időpontjának egyeztetése céljából.

Office 365 konzultációMicrosoft Azure konzultációOktatás