Vállalati portál

Vállalati portál

A SharePoint Online azonnal biztosítja önnek a SharePoint hatékony funkcióit anélkül, hogy a saját infrastruktúra kiépítésével és kezelésével kellene vesződnie.


sharepoint-4

Könnyen kezelhető

A SharePoint használata egyszerű és magától értetődő a felhasználók számára. Az új tartalmak felvitele, a korábbiak megkeresése és lehívása pofon egyszerű. A portál testreszabását, az új szolgáltatások bevezetését, a munkafolyamatok és a felhasználók adminisztrációját, a házirendeket és a biztonsági beállítások kezelését hatékony felügyeleti konzol segíti. Az automatizált kiszolgáló-karbantartásnak köszönhetően mindig naprakész maradhat a legújabb szolgáltatásokkal kapcsolatban, minimális leállási idő mellett.


Hozzáférés több eszközön

Bárhol egyszerűen elérheti és kezelheti SharePointos hírcsatornáját a SharePoint különféle eszközökön használható mobilalkalmazásaival.

sharepoint-6

sharepoint-7

Nagyvállalati szintű megbízhatóság és szabványok

Gondoskodhat adatai biztonságáról, mert földrajzilag elosztott, prémium minőségű vész-helyreállítási funkciókkal védett adatközpontokban tárolhatja őket, ahol egy szakértői csoport folyamatosan figyeli a kiszolgálókat.

További Office 365 szolgáltatások

Levelezés

levelezes_ikon

Alkalmazások

alkalmazasok_ikon

Csevegés

lynk_ikon

Tárhely

onedrive-ikon

Közösségi hálózat

yammer_ikon

Office 365 bevezetés

bevezetes_ikon

Akik minket választottak

  • Neckermann Utazás
  • Intertoll Europe
  • Ferring Magyarország
  • Grube Kft.
  • Consultatio Gazdasági és Adóügyi Tanácsadó Kft
  • INOTAL Aluminiumfeldolgozó Zrt.